Lunchbuffé

Meny v 21

Måndag: Strimlad högrev med lök och senap serveras med råstekt potatis

Ugnsstekt kummelfilé toppad med örter och citron serveras med kokt potatis och kall sås

Tisdag: Raggmunkar med stekt fläsk alt kokt potatis och löksås

Stekt isterband med stuvad potatis och rödbetor

Onsdag: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis

Gräddstuvad pytt i panna med ägg och rödbetor

Torsdag: Kycklingfilé med bacon och soltorkad tomat serveras med ris

Pasta i krämig tomatsås med strimlat fläskkött och grönsaker

 Fredag: Fläsknoisetter med klyftpotatis och bearnaise

Fiskgratäng toppad med brynt svamp och spenat

 

Vi reserverar oss för att någon rätt kan ta slut men då försöker vi ersätta med något annat

Välkomna att boka

Till dagens ingår det ett stort salladsbord, dryck, kaffe och kaka.
Pris dagens: 95:-
10-kort: 850:-
Pensionär: 80:-
Takeaway: Mån- fre dagens: 70:-

 

 

 

//Von Halen